Sekreterarnätverket

Sekreterarnätverket är ett mångårigt nationellt nätverk som består av oss som arbetar i funktionen rektorssekreterare, sekreterare för universitetsdirektör/förvaltningschef eller som ledningsstöd på SUHF:s medlemslärosäten. Nätverket träffas minst en gång per år i SUHF:s regi för att diskutera sin gemensamma yrkesroll samt utbyta erfarenheter.

Kommande nätverksträff i Örebro den 18-19 oktober 2022

Äntligen kan vi ses fysiskt! Nu planeras kommande nätverksdagar på Örebro universitet för fullt av den förstärkta arbetsgruppen.

Tema: ”Ordning och reda – med struktur blir det kul”

Vi räknar med att starta den 18/10 kl. 09:30 med kaffe, och sedan startar själva programmet kl. 10:00. Den 19/10 avslutar vi med lunch ca kl. 12.

Det preliminära programmet innehåller bl.a.
- föreläsning med David Stiernholm (www.stiernholm.com)
- besök på Robotlab
- föreläsning om förvaltningskunskap
- tid för gruppdiskussioner

Se programmet under rubriken "dokument" nederst på sidan.

Hotellbokning och konferensanmälan - senast 31/8

OBS! – viktigt byte av hotell

Vi har bytt hotell till Elite Stora Hotellet, centralt i Örebro. Rum finns reserverade 17 – 19 oktober med bokningskod ORU221017. Ni som redan bokat på City Hotel rekommenderas att boka om till Elite Stora Hotellet (båda hotellen är informerade) Elite Stora Hotellet i Örebro - Boka här! | Elite Hotels

Sista datum för att boka sitt rum är den 19 september, det finns möjlighet att boka senare men då gäller det i mån av plats. Bokningskoden varje lärosäte ska uppge är: ORU221017

Buss/taxiförbindelse kommer att ordnas mellan hotellet, universitetet och till Örebro C efter avslutad konferens.

Varje deltagare bokar och betalar sin resa och hotell. Efter konferensen fakturerar SUHF deltagarnas lärosäten för omkostnader för förtäring, middag och föreläsare. Anmäl dig till nätverksträffen senast 31 augusti via nedan formulär. Ev. avanmälningar efter den 31/8 kommer att faktureras för våra bokade omkostnader.

Välkomna önskar arbetsgruppen!

Hälsningar,
Arbetsgrupp 2021/22

Har du frågor?

Arbetsgruppen för nätverksträffen:

Marie Andersson, Örebro universitet
Eva Porenius, Lunds universitet
Gerd Hawaleska, Lunds universitet
Maria Åberg-Andersson, Luleå tekniska universitet

För frågor kring Sekreterarnätverket går det bra att kontakta Pia Vallgårda.