!Detta är en avslutad aktivitet. Informationen sparas för referensändamål.

Forum för bibliotekschefers höstkonferens 2019

21 nov 22 nov

Forum för bibliotekschefers höstkonferens äger i år rum den 21-22 november.

Tid och plats

Datum och tid: Start med lunch den 21 november kl 12.00 och avslutning med lunch den 22 november.

Program 

Se nedan.

Anmälan och avgift

Anmälan är nu stängd.

Sista anmälningsdag var den 21 oktober 24 oktober kl 10:00. Deltagaravgiften är

2 000 kr för statliga myndigheter. För övriga 2 500 kr, inkl. 500 kr moms. Deltagaravgiften inkluderar konferens och måltider. Observera att hotellkostnad inte är inkluderad i deltagaravgiften. Ett antal hotellrum på Hotel J Nacka Strand har förbokats för den som vill bo över på plats. Information om hur du bokar och betalar för ett rum ser du längre ner.

Anmälan är giltig först då anmälningsavgiften är betald. Vid avbokning senast den 21 oktober 2019 återbetalas deltagaravgiften minus en administrativ avgift på 200 kr. Vid senare avanmälan faktureras deltagaravgiften.

Boka övernattning på Hotel J Nacka Strand

Ett antal hotellrum på Hotel J Nacka Strand har förbokats för den som vill bo över på plats. Vill du boka ett av dessa rum så kontakta Hotel J Nacka Strand senast den 5 november på e-postadress info@hotelj.com eller telefon 08-601 30 00. Ange bokningskoden FORUM2019. Om du bokar ett rum och får förhinder så måste du själv avboka rummet enligt hotellets avbokningsregler, du blir annars skyldig att betala för övernattningen. Glöm inte att boka rum i tid - den 6 november släpps förbokningen av rummen. 

Frågor

För frågor om anmälan och betalning av deltagaravgift kontakta suhfkonf@su.se

För frågor om rumsbokning kontakta info@hotelj.com

För övriga frågor kontakta Linda Gerén