Archive for april, 2008

Presentation – Fanny Pettersson

Jag heter Fanny Pettersson och är en av de studenter som ska blogga under NU 2008. Jag studerar vid Umeå universitet, sista terminen på det beteendevetenskapliga programmet med inriktning mot IT miljöer. För tillfället skriver jag min c-uppsats inom pedagogik och IT. Jag är även studentrepresentant och sitter med i referensgruppen för ett av de NSHU -finansierade projekten.

Jag ser fram emot att få ta del av konferensen och allt vad den har att bjuda på!

Vi ses och hörs!

Fanny

april 30, 2008 at 9:38 f m Lämna en kommentar

Presentation – Helena Persson

Jag heter Helena Persson och är student vid Umeå universitet. Under mina 5 år på universitetet har jag hunnit med nästan en hel lärarexamen mot grundskolans tidigare år och fritidshem, ett antal olika studentfackliga uppdrag vilket inneburit att jag haft studieuppehåll i 1,5 år för att arbeta på heltid med dessa. Nu är jag student igen och är bl.a. studentrepresentant i det NSHU-finansierade projektet ”P@rable Project -PRocess based Assessment through Blended LEarning”.

Jag ser fram emot att få ta del av ett späckat program om lärande och undervisning, samt intressanta möten. Väl mött och trevlig läsning!

april 29, 2008 at 8:00 f m Lämna en kommentar

Presentation – Malin Severinson

Hej!

Jag heter Malin Severinson, är studentrepresentant på NU2008 och förstagångsbloggare. Jag utbildade mig till och arbetade som grundskollärare under några år, för att därefter arbeta med teknisk produktutveckling. Jag har de senaste åren pluggat nätbaserat på halvtid, sociologi mot Lunds universitet och nu pedagogik mot Umeå, framöver väntar campuskurser i Lund.
Jag ser fram emot att möta nya intryck och människor. Det ska bli intressant att få ta del av föreläsningar/workshops och jag hoppas på flera utvecklande samtal och kontakter.

Väl mött!

/Malin

april 29, 2008 at 7:24 f m Lämna en kommentar

Presentation- Monica Forsman

Mitt namn är Monica Forsman och är ytterligare en studentrepresentant som kommer blogga kring Nu2008.  Jag har tidigare varit student i Umeå, där jag bland annat har studerat till kulturanalytiker och diverse andra kurser inom humaniora och beteendevetenskap. För tillfället arbetar jag arbetar som utbildningsbevakare på den humanistiska sektionen inom Umeå Studentkår. I övrigt sitter jag även med i styrgruppen för ”Historisk samverkan- nätverk för kvalitet” som är ett projekt som tilldelats medel från NSHU.

Mina förhoppningar kring konferensen är att jag får inspiration och nya infallsvinklar som jag kan föra med mig tillbaka till arbetet på sektionen samt till fakulteten och deras arbete med studerandefrågor.

/Monica

april 28, 2008 at 12:43 e m Lämna en kommentar

Presentation – Åsa Karlsson

Jag heter Åsa Karlsson, kommer från Halmstad och läser till lärare för de yngre åldrarna med inriktning Ma/No. Är nu inne på min fjärde termin och trivs mycket bra med studerandet. Jag är aktiv inom kåren, sitter med i sektionsstyrelsen för lärarutbildningen. Jag anser det som viktigt att vi studenter är med och påverkar vad som händer på våra skolor, samt får en inblick i de beslut som tas.

Jag har kommit på denna konferens då min mentor höll i ett projekt om lärarstudenters kommunikation inom fysik. Min mentor bjöd med mig som studentrepresentnat till Mittsem07 i Uppsala. Då jag fann detta mycket spännande och lärorikt tackade jag givietvis ja till komma till Kalmar nu i maj.

Jag har två pojkar, 4 och 7 år, så när pluggandet är slut för dagen är det fullt ös! För att få egen tid har jag tagit upp ridningen igen, den enda stund på veckan då man inte tänker på barn eller studier…

Även jag är nybörjare på att blogga så vi får se hur de går!

/Åsa

april 24, 2008 at 10:51 f m Lämna en kommentar

Presentation – Tomas Österman

MItt namn är Tomas och jag är också en NU2008-bloggande student. Jag är forskarstuderande i kemisk fysik vid Lunds universitet och sitter dessutom med i styrgruppen för ett pedagogiskt projekt som har stöd från NSHU. Det ska bli spännande att för första gången vara med på en pedagogisk konferens och jag hoppas få mycket information och inspiration till mitt fortsatta arbete i styrgruppen och som undervisare. Under mina grundstudieår i Uppsala var jag i hög grad engagerad i kåren med en speciell vurm för utbildningsrelaterade frågor, så det känns riktigt bra att kunna fortsätta i samma anda även nu när jag har gått vidare i min yrkeskarriär.

Vi ses!

/Tomas Ö

april 23, 2008 at 11:23 f m Lämna en kommentar

Mer presenterande

Jag heter Manne och är en annan av dom studentrepresentanter som kommer att blogga från och om nu2008. Jag läser för närvarande förvaltningsrätt vid Malmö högskola, och har tidigare studerat bland annat freds och konfliktvetenskap, genusvetenskap, statsvetenskap och mänskliga rättigheter. Jag har en ganska lång karriär inom Studentkåren Malmö bakom mig, och sitter för närvarande dessutom i NSHUs insynsråd efter att förra året ha varit studentrepresentant i myndighetens styrelse.

Annars har jag nyligen blivit pappa till Dante, snart 3 månader gammal, och är ett stort MFF-fan. Tyvärr kommer jag missa hemmamatchen mot GAIS under nu2008, men det är smällar man får ta..

/manne

april 23, 2008 at 8:17 f m Lämna en kommentar

Äldre inlägg


Kalender

april 2008
M T O T F L S
    Maj »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Posts by Month

Posts by Category


Följ