loading   Laddar sida...

 

 



 

 

Beskrivningar – presentationsformer

 

Tema-sessioner, längd 90 eller 45 min:

Paneldebatt: Här har du ett utrymme på 45 min för att skapa en debatt på ett tema. Du ansvarar själv för att bjuda in debattörer.

Rundabordssamtal: I ett rundabordssamtal presenterar du ett ämne för en diskussion som involverar deltagarna. Ett rundabordssamtal är 45 min långt varav inledningen eller presentationen av ämnet får vara högst 10 min.

Workshop: En workshop ska ha ett specifikt tema som deltagarna arbetar aktivt med. Det kan vara en metod eller en undersökande frågeställning. En workshop disponerar 90 min.

Paperpresentation: Här har du 20 min att presentera en undersökning eller erfarenheter från högre utbildning. Din presentation bör ge utrymme för 5 min frågestund. Sessionen omfattar antingen 2 eller 4 presentationer och avslutas med en gemensam diskussion på 5 respektive 10 min där sessionens huvudtema kan diskuteras.

 

Öppet torg, längd 90 min:

Posterpresentation: Här får du tillgång till en skärmplats. Posterutställningen finns att tillgå under hela konferensen, men du förväntas presentera din poster vid en av de öppna-torg-sessionerna på konferensen.

Demonstration: Här får du tillgång till ett bord och uppkopplingsmöjlighet för egen dator i en lokal i anslutning till det öppna torget. Du förväntas presentera en applikation, en metod eller dylikt vid en av de öppna-torg-sessionerna på konferensen.

Blixttal: Här får du tillgång till en plats i anslutning till det öppna torget och en angiven tidpunkt för presentationen. Totalt har du 15 min, där presentationen får innehålla max 20 bilder, som visas 20 sek vardera. Den återstående tiden (8 min) används för diskussion med åhörarna.